Okçu Musa İlkokulu

Vizyon: ‘Eğitimin ana ve baş öğesi insandır’ felsefesiyle; hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.10
Servis Bilgisi: Servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Mangala,Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning,İstanbulu Okuyorum,Bir Harf Bin İstanbul,Harezmi Eğitim Modeli
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning

WEB - https://okcumusa.meb.k12.tr

Adres - Bereketzade Mahallesi.Galatakulesi Sokak No19

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ GALATAKULESİNE 50 METRE, iSTİKLAL CADDESİ TÜNEL GİRİŞİNE 100 METRE, KARAKÖY VAPUR İSKELESİNE 150 METRE UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.

Adres - Bereketzade Mahallesi.Galatakulesi Sokak No19

Ulaşım İETT OTOBÜSLERİ VE METRO İLE ULAŞIMDA ŞİŞHANE DURAĞINDAN, DENİZ YOLU İLE KARAKÖY İSKELESİNDEN ULAŞIM KOLAYLIKLA SAĞLANIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık TAKSİM MEYDANINA 500 METRE UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.